MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

 

Marijuana de 600.000 de lei ridicată, după ce un șofer drogat a fost tras pe dreapta

Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, în comun cu angajații INSP Nord și  IP Fălești, sub conducerea procurorilor  PCCOCS, oficiul „Nord,  au ridicat marijuana de 600.000 lei și au reținut și bărbatul care le păstra spre vânzare, care înainte de descinderi a fost oprit din drum, în timp ce conducea mașina drogat.

Bărbatul cu vârsta de 42 de ani a fost oprit de angajații INSP,  în municipiul Bălți, iar mașina a fost transportată la  parcarea specială. Ulterior reținerii, procurorii PCCOCS au solicitat și au obținut plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Bălți.

În cadrul perchezițiilor desfășurate vineri și sâmbătă în Bălți și Fălești la acesta și un alt bănuit cu vârsta de 44 de ani cercetat în libertate, pe lângă două kilograme de droguri au fost ridicate și ustensile de consumare a stupefiantelor, un automobil și telefoanele mobile folosite la punerea în vânzare a drogurilor.

Investigațiile continuă, în vederea cercetării complicilor acestora, timp în care aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

 

21 martie 2023

Marijuana de 600 mii lei ridicată de polițiști