MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
A A A

A fost dat start Spartachiadei interne a Poliției ediția 2022, proba „Cros”

Peste 100 de polițiști din întreaga țară și-au dat astăzi, 18 mai,  întâlnire  în parcul „Valea Morilor” din capitală unde au participat la prima probă „ Cros”  distanța de 3000  și 5000 de metri, din cadrul Spartachiadei interne a Poliției, ediția 2022.

 

Astfel, pe parcursul a patru luni,  polițiștii  se vor întrece la cros, natație, mini-fotbal, volei, tir, ridicarea greutăților și sambo. 

  

Aceștia vor demonstra că pe lângă activitatea profesională pe care o desfășoară zi de zi, sunt buni și la activități sportive, punând în evidență abilitățile fizice și de rezistență.

 

Astăzi, polițiștii de la Bender au urcat pe prima treaptă la alergarea distanței de 3000 de metri, iar locurile doi și trei au revenit mascaților de la  BPDS „Fulger”.

  

La proba de rezistență,  alergări  5000 de metri, câștigător a fost Inspectoratul de Poliție Ungheni, fiind urmat de Inspectoratul național de securitate publică pe locul II și BPDS „Fulger” pe locul III.

  

Echipele premiante au primit medalii, iar cei mai buni participanți s-au învrednicit cu diplome.

  

Spartachiada are ca scop promovarea sportului, a unui mod sănătos de viaţă și a spiritului de echipă.

  

Susținerea și încurajarea activităților sportive în cadrul Inspectoratului General al Poliției constituie un obiectiv important, orientat spre menținerea și fortificarea sănătății angajaților, iar participarea la astfel de evenimente constituie o bună tradiție în cadrul instituției.

 

18 mai 2022

spartachiada Cros